Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

585 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig