Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Tilapia roerbakschotel met rijst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012849_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 schaaltjes tilapiafilet
2 uien
2 teentjes knoflook
5 eetlepels olijfolie
1 zak wokgroenten
3 eetlepels worcestershiresauce
4 eetlepels gembersiroop
Dit heb je nodig
aluminiumfolie