Haricots verts in kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken en afgieten. Rondo's in koekenpan met 2 el olie in 5 min. per kant bruinbakken. Knoflook en olijven fijnhakken. In steelpan 1 el olie 3 min. zachtjes verwarmen met knoflook, olijven en oregano. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Puree en olijvenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Griekse rondo's, haricots verts en aardappelpuree over twee borden verdelen. Olijvenmengsel over haricots verts scheppen.
Groenteburgers met haricots verts
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003546_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haricots verts in kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken en afgieten. Rondo's in koekenpan met 2 el olie in 5 min. per kant bruinbakken. Knoflook en olijven fijnhakken. In steelpan 1 el olie 3 min. zachtjes verwarmen met knoflook, olijven en oregano. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Puree en olijvenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Griekse rondo's, haricots verts en aardappelpuree over twee borden verdelen. Olijvenmengsel over haricots verts scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 pak haricots verts
2 Griekse rondo's
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
50 g zwarte olijven zonder pit
1 theelepel oregano
1 zakje aardappelpuree à la minute
0 versgemalen zwarte peper