Pittige tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

505 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.

  3. Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gerelateerde recepten

Pittige tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig