Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.
Pittige tomaten-kippensoep
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pittige tomaten-kippensoep
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g kipfilet
2 uien
2 el wokolie
400 g Thaise roerbakmix
1 el rode currypasta
430 ml basis voor tomatensoep
1½ l kraanwater
200 ml kokosmelk
280 g naanbroden