Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.
Satéspiesjes met prei en pindasaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012865_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
840 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
400 g Garden Gourmet Indische balletjes
600 g verse preien
2 el ongezouten roomboter
250 ml groentebouillon van tablet
125 g satésaus
350 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
grillpan
sateprikker