Kook de mie beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren hard in 6-7 min. Verhit de olie in de wok. Bak de tofu 3 min. Schep de roerbakgroente erdoor en bak op laag vuur nog 5 min. en schep af en toe om. Roer de bamikruidenmix en het water door de groenten en verwarm 1 min. Giet de mie af en schep de mie in de wok. Bak het geheel nog 2-3 min. al omscheppend. Pel de eieren en snijd ze door midden. Schep de mie op de borden. Verdeel de eieren en de gebakken uitjes over de mie.
- algemeenprijs per persoon 1.60 (in mei 2005)
Mie met tofu, ei en gebakken uitjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003569_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren hard in 6-7 min. Verhit de olie in de wok. Bak de tofu 3 min. Schep de roerbakgroente erdoor en bak op laag vuur nog 5 min. en schep af en toe om. Roer de bamikruidenmix en het water door de groenten en verwarm 1 min. Giet de mie af en schep de mie in de wok. Bak het geheel nog 2-3 min. al omscheppend. Pel de eieren en snijd ze door midden. Schep de mie op de borden. Verdeel de eieren en de gebakken uitjes over de mie.
algemeen:prijs per persoon 1.60 (in mei 2005)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g mienestjes
4 middelgrote eieren
2 el olie
180 g pittig gekruide tofu roerbakreepjes
400 g Chinese roerbakmix
1 zakje mix voor bami goreng
150 ml kraanwater
250 g gebakken uitjes