In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Steak tartaar met gemengde boontjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003588_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
655 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
5 eetlepels olijfolie extra vierge
2 steaks tartaar
1 zakje boontjesmix
2 sneetjes brood
1 kleine rode ui
1 blikje rode kidneybonen
1 eetlepel citroensap
1 zakje verse basilicum