Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.
Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.
Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.
Steak tartaar met bearnaisesaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006809_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.
Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.
Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappelkroketjes
600 g winterpeen
1 ui
3 el slasaus
2 tl dragon
2 el olijfolie
2 x 2 steaks tartaar
4 el bearnaisesaus