Steak tartaar met bearnaisesaus

750 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.

  2. Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.

  3. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.

  4. Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.

Steak tartaar met bearnaisesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig