Miesalade met wasabidressing en tilapia

420 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommers wassen, in de lengte doorsnijden en zaadjes eruit lepelen. Komkommerhelften schuin in dunne plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Dressing kloppen van limoensap, 3 el olie en wasabipasta. Tilapia met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en tilapia in 8 min. bruin en gaar bakken. Mie, komkommer, paprika en dressing door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Miesalade erop scheppen. Tilapia in stukjes snijden en op salade leggen.

Gerelateerde recepten

Miesalade met wasabidressing en tilapia

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig