Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Aubergine en tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine met tomaat 10 min. smoren, laatste 5 min. paprika toevoegen. Pannenkoekenmix met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan rest van olie verhitten en 4 pannenkoeken bakken. Groentenmengsel met zout en peper op smaak brengen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoeken met groentenmengsel en mozzarella vullen. Lekker met komkommersalade.
Mediterrane groentenpannenkoeken
hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Aubergine en tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine met tomaat 10 min. smoren, laatste 5 min. paprika toevoegen. Pannenkoekenmix met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan rest van olie verhitten en 4 pannenkoeken bakken. Groentenmengsel met zout en peper op smaak brengen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoeken met groentenmengsel en mozzarella vullen. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pot geroosterde paprika's
1 aubergine
2 vleestomaten
6 eetlepels olijfolie
½ pak meergranen pannenkoekenmix
450 ml halfvolle melk
1 ei
2 bollen mozzarella