Flensjes gevuld met notenragout

910 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 min. in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 min. verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met 1/4 deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.

Flensjes gevuld met notenragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig