Citroenkip met geroosterde paprikadip

95 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Citroenen schoonboenen en schil raspen (citroenen worden verder niet gebruikt). In plastic zak citroenrasp met bloem, Italiaanse kruiden, knoflook, zout en peper mengen. Kiprepen toevoegen, zak dichtknopen en goed schudden om kip gelijkmatig met kruiden te bedekken. In koelkast smaken minstens 30 min. laten intrekken.

  2. In hoge kom paprika's met ricotta pureren. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Grillpan verhitten en licht met olie bestrijken. Kiprepen in ca. 6 min. op matig vuur bruin en gaar grillen. Gegrilde kip koud of warm met paprikadip serveren.

Citroenkip met geroosterde paprikadip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig