Kalkoenreepjes in roomsaus

810 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten en kalkoenreepjes 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 3 min. meebakken. Bloem erover strooien en geheel 2 min. laten pruttelen. Room erbij schenken en goed roeren tot licht gebonden saus ontstaat. Bouillontablet erboven verkruimelen en door saus roeren. Saus 2 min. tegen de kook aanhouden. Tuinerwten (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen in roomsaus met zout en peper op smaak brengen en met rijst en tuinerwten serveren.

Gerelateerde recepten

Kalkoenreepjes in roomsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig