In kan pannenkoekmix met melk tot beslag kloppen. Shii-take, bosuitjes en koriander in kom door elkaar scheppen.
In pannetje roerbakolie verhitten en hierin shii-takemengsel al omscheppend 1-2 min. bakken. Afblussen met beetje sojasaus. Pannenkoekbeslag erover schenken. Pannenkoekje bakken tot bovenkant droog is, voorzichtig omkeren en onderkant goudbruin bakken.
Pannenkoekjes met paddenstoelen en koriander
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010319_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kan pannenkoekmix met melk tot beslag kloppen. Shii-take, bosuitjes en koriander in kom door elkaar scheppen.
In pannetje roerbakolie verhitten en hierin shii-takemengsel al omscheppend 1-2 min. bakken. Afblussen met beetje sojasaus. Pannenkoekbeslag erover schenken. Pannenkoekje bakken tot bovenkant droog is, voorzichtig omkeren en onderkant goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 portiezakje meergranen pannenkoekmix
300 ml melk
2 bosuitjes
50 g shii-takes
½ zakje verse koriander
0 roerbakolie
0 Japanse sojasaus
Dit heb je nodig
gourmetstel