In kan eieren loskloppen met slagroom. Kaas en peper naar smaak erdoor roeren. In kom knoflook, tomaat en artisjok door elkaar scheppen.
In pannetje scheutje olie verhitten en artisjokmengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Eimengsel erop schenken en laten stollen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en ook bovenkant goudbruin laten worden.
Artisjokkenomelet met gedroogde tomaat
bijgerecht
4 personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kan eieren loskloppen met slagroom. Kaas en peper naar smaak erdoor roeren. In kom knoflook, tomaat en artisjok door elkaar scheppen.
In pannetje scheutje olie verhitten en artisjokmengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Eimengsel erop schenken en laten stollen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en ook bovenkant goudbruin laten worden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 eieren
2 eetlepels slagroom
25 g geraspte kaas
0 versgemalen vierseizoenenpeper
1 teentje knoflook
4 gedroogde tomaatjes
4 artisjokharten
0 olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel