Bacon in lengte halveren en rond biefstukjes wikkelen. Vlees op schaal leggen. Sherry in kannetje schenken en jam erdoor roeren.
In pannetje klontje boter verhitten en 1 of 2 biefstukjes in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Afblussen met beetje sherrymengsel en peper erboven malen.
Biefstukvinkjes met abrikozenjus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010328_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bacon in lengte halveren en rond biefstukjes wikkelen. Vlees op schaal leggen. Sherry in kannetje schenken en jam erdoor roeren.
In pannetje klontje boter verhitten en 1 of 2 biefstukjes in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Afblussen met beetje sherrymengsel en peper erboven malen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 plakken bacon
8 minibiefstukjes
6 eetlepels medium dry sherry
3 eetlepels abrikozenjam
0 versgemalen peper
0 boter
Dit heb je nodig
gourmetstel