Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In droge koekenpan met antiaanbaklaag halve walnoten kort roosteren. Walnoten uit pan nemen. Spekblokjes in droge koekenpan op laag vuur uitbakken tot ze bruin en iets knapperig (niet te hard) zijn. Walnootolie en citroensap tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Sla met dressing omhusselen, zodat elk blaadje met een dun laagje dressing is bedekt. Sla over vier borden verdelen. Kaas, spek en walnoten erop leggen. Bieslook erboven fijnknippen. Lekker met grof gesneden volkorenbrood.

  • algemeenVervang de spekjes eventueel door krokant gebakken broodblokjes.

Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig