Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.
Tilapia met kerrie-kokossaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013058_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
745 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g pandanrijst
1 Chinese kool
1 rode paprika
2 x 250 g tilapiafilet
6 el wokolie
1 pakje romige kokosmelk
1 zakje kerriesaus
Dit heb je nodig
wok