Klop de slagroom met een garde of handmixer niet stijf, maar zo dik en lobbig dat slagroom nog net van de lepel afloopt.
Spoel de glazen om met heet water verdeel de basterdsuiker en whiskey erover. Schenk de koffie erbij en los de suiker al roerend op. Houd de lepel met de bolle kant naar boven vlak boven het glas en schep of schenk met je andere hand de slagroom voorzichtig via de lepel in het glas. Bestuif de slagroom met cacaopoeder.
Irish coffee
Sluit je diner goed af met deze cocktail van koffie en whiskey.
- algemeenServeer er een schaaltje met bonbons bij.
Irish coffee
Sluit je diner goed af met deze cocktail van koffie en whiskey.
nagerecht
4 personen
295 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met een garde of handmixer niet stijf, maar zo dik en lobbig dat slagroom nog net van de lepel afloopt.
Spoel de glazen om met heet water verdeel de basterdsuiker en whiskey erover. Schenk de koffie erbij en los de suiker al roerend op. Houd de lepel met de bolle kant naar boven vlak boven het glas en schep of schenk met je andere hand de slagroom voorzichtig via de lepel in het glas. Bestuif de slagroom met cacaopoeder.
algemeen:Serveer er een schaaltje met bonbons bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 ml verse slagroom
2 tl donkere basterdsuiker
120 ml Irish whiskey
500 ml versgezette sterke koffie
2 tl cacaopoeder
Dit heb je nodig
hittebestendige (Irish coffee) glazen