Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de aubergines in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en aubergines 3 min. Schep de kruiden erdoor en voeg de tomaten toe. Houd minimaal 10 min. tegen de kook aan. Snijd de kaas in stukjes en schep vlak voor serveren door de aubergineschotel. Serveer met de rijst.
- combinatietipLekker met een komkommersalade met yoghurtdressing.
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013081_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de aubergines in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en aubergines 3 min. Schep de kruiden erdoor en voeg de tomaten toe. Houd minimaal 10 min. tegen de kook aan. Snijd de kaas in stukjes en schep vlak voor serveren door de aubergineschotel. Serveer met de rijst.
combinatietip:Lekker met een komkommersalade met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
275 g notenrijst
2 uien
3 aubergines
8 el traditionele olijfolie
2 el mediterrane kruiden
400 g tomatenblokjes
300 g zachte geitenkaas honing 45+