Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten. Hamburgers volgens beschrijving op verpakking, samen met uien bakken. Krieltjes 5 min. koken. Tomaat wassen en in partjes snijden. In slakom sla en tomaat mengen. Van olie, azijn, peper en zout dressing maken en over sla schenken. Croutons erover strooien. Krieltjes met salade en hamburger met ui serveren.
Hamburgers met sla en knoflookcroutons
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013090_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten. Hamburgers volgens beschrijving op verpakking, samen met uien bakken. Krieltjes 5 min. koken. Tomaat wassen en in partjes snijden. In slakom sla en tomaat mengen. Van olie, azijn, peper en zout dressing maken en over sla schenken. Croutons erover strooien. Krieltjes met salade en hamburger met ui serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
4 eetlepels vloeibare margarine
1 doos rundvleeshamburgers
1 duopak krieltjes
3 tomaten
1 zak gemengde sla extra
2 eetlepels olie
1 eetlepel azijn
½ zakje slacroutons knoflook