In kom bakmeel met melk, ei en mespunt zout tot glad beslag kloppen. In koekenpan helft van boter verhitten en met soeplepel 3 porties beslag los van elkaar in pan schenken. Kleine pannenkoekjes in 2 min. per kant goudbruin bakken. Op dezelfde manier met rest van boter nog 3 kleine pannenkoekjes bakken. Op twee borden elk een stapeltje van 3 pannenkoekjes leggen. Kaneelsiroop erover schenken en fruit erover verdelen. Yoghurt losroeren en erop of ernaast scheppen.
- algemeenVervang de yoghurt met bosvruchten door vanillekwark.
Pannenkoekjes met aardbei en bosbes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004081_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
2 personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom bakmeel met melk, ei en mespunt zout tot glad beslag kloppen. In koekenpan helft van boter verhitten en met soeplepel 3 porties beslag los van elkaar in pan schenken. Kleine pannenkoekjes in 2 min. per kant goudbruin bakken. Op dezelfde manier met rest van boter nog 3 kleine pannenkoekjes bakken. Op twee borden elk een stapeltje van 3 pannenkoekjes leggen. Kaneelsiroop erover schenken en fruit erover verdelen. Yoghurt losroeren en erop of ernaast scheppen.
algemeen:Vervang de yoghurt met bosvruchten door vanillekwark.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
75 g zelfrijzend bakmeel
100 ml melk
1 ei
1 eetlepel boter
2 eetlepels kaneelsiroop voor in de koffie
½ bakje bosbessen
10 aardbeien
150 g yoghurt met bosvruchten