Bagels overlangs halveren. Mozzarella en tomaat in dunne plakjes snijden. Onderste helften van bagels beleggen met plakjes ham, mozzarella en tomaat. Oregano en wat zout en (versgemalen) peper erover strooien. Bovenste helften van bagels erop leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter smelten. Bagels erin leggen en met deksel op pan op matig vuur in 5 min. goudbruin bakken; halverwege met behulp van schuimspaan voorzichtig keren.
- algemeenDeze tosti kun je ook maken met stukken ciabatta of focaccia.
Bageltosti
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004083_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
2 personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bagels overlangs halveren. Mozzarella en tomaat in dunne plakjes snijden. Onderste helften van bagels beleggen met plakjes ham, mozzarella en tomaat. Oregano en wat zout en (versgemalen) peper erover strooien. Bovenste helften van bagels erop leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter smelten. Bagels erin leggen en met deksel op pan op matig vuur in 5 min. goudbruin bakken; halverwege met behulp van schuimspaan voorzichtig keren.
algemeen:Deze tosti kun je ook maken met stukken ciabatta of focaccia.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 bagels
1 bol mozzarella (kaas)
1 grote tomaat
4 plakjes rauwe ham
1 theelepel gedroogde oregano
1 eetlepel boter