Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren. Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden. Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor. Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus. Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar. Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel. Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover. Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.
- algemeenTilapiafilet is niet alleen vers in het koelvak te vinden, maar is er ook in diepvrieszakken.
Tilapiafilet in groene currysaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004111_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren. Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden. Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor. Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus. Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar. Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel. Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover. Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.
algemeen:Tilapiafilet is niet alleen vers in het koelvak te vinden, maar is er ook in diepvrieszakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 eetlepels Thaise groene currypasta
1 blik kokosmelk
3 bosuitjes
1 zakje verse koriander
400 g tilapiafilet
1 bakje cocktailgarnalen
1 eetlepel olie