Kalkoenfilet met tomatencouscous

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de plakjes kalkoenfilet met peper, zout en komijn en bak ze in de olijfolie in 4-5 min. bruin en gaar. Snipper de ui en snijd de courgette in blokjes. Leg het vlees op een bord en roerbak de ui en de courgetteblokjes in het achtergebleven bakvet in 3-4 min. op matig vuur beetgaar. Voeg de tijm, bouillontablet (verkruimeld), gepelde tomaten en water toe en breng dit aan de kook. Roer de couscous erdoor en druk de tomaten stuk. Leg de plakjes kalkoenfilet op de couscous en verwarm het gerecht nog 5 min. zachtjes, eventueel op een vlamverdeler.

  • combinatietipLekker met een salade.

Kalkoenfilet met tomatencouscous

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig