Hartige Mexicaanse stapeltaart

Wow! Deze tortillataart kun je tijdens elk etentje met goed fatsoen op tafel zetten.

525 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in dunne plakken. De ui in dunne ringen en de paprika in dunne reepjes. Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag het gehakt met de kruiden en 1 el olie rul.

  2. Verhit in een andere koekenpan de rest van de olie en bak de aubergineplakken 10 min. Bak na 5 min. de ui en paprika mee. Breng de groenten op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de tomaten in dunne plakjes en de avocado in blokjes. Verwarm de tortilla's in de magnetron. Leg op een bord een tortilla en schep 1/3 van de gebakken groenten, gehakt, tomaat en avocado erop. Dek af met een tortilla, herhaal twee keer. Snijd de tortillataart voorzichtig in vieren en verdeel over de borden. Lekker met een groene salade.

Hartige Mexicaanse stapeltaart

Wow! Deze tortillataart kun je tijdens elk etentje met goed fatsoen op tafel zetten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig