Rode curry met kipfilet en paprika

Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.

950 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.

Gerelateerde recepten

Rode curry met kipfilet en paprika

Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig