Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes 2 min. koken, afgieten en met koud water afspoelen. In wok olie verhitten. Ui met sambal 1 min. roerbakken. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. roerbakken. Champignons en peultjes toevoegen en 4 min. roerbakken. Ketjap erdoor roeren. Wokschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie serveren. Lekker met casavekroepoek.
Champignon-peultjesroerbakschotel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013180_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes 2 min. koken, afgieten en met koud water afspoelen. In wok olie verhitten. Ui met sambal 1 min. roerbakken. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. roerbakken. Champignons en peultjes toevoegen en 4 min. roerbakken. Ketjap erdoor roeren. Wokschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie serveren. Lekker met casavekroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mienestjes
1 ui
1 bak champignons
1 schaaltje peultjes
3 eetlepels olie
1 theelepel sambal
1 schaal Valess roerbakblokjes
4 eetlepels ketjap
Dit heb je nodig
wok