Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
4 personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
½ limoen
½ komkommer
12 sneetjes sesam knäckebröd
8 plakjes kipfilet
4 eetlepels grove mosterd
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel sojasaus