Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.
Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1½ pak gnocchi di patate
1 ui
2 teentjes knoflook
1 schaaltje kalkoenworstjes
2 eetlepels olijfolie
2 blikjes gepelde tomaten
1 blikje sperziebonen
75 g lichtbelegen kaas