Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Tortilla met roerbakgroenten en tofu
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013198_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
1 blikje kidneybonen
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
1 zak Hollandse roerbakmix
1 zak wraptortilla's
½ pot milde salsasaus
1 zakje geraspte kaas
Dit heb je nodig
wok