Rijg om en om een gamba, biefstukblokje en een laurierblaadje aan een stokje. Bestrijk de spiezen met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de spiezen in 3 minuten bruin, de biefstuk mag vanbinnen nog rosé zijn.
Biefstuk met gamba's
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004254_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
12 porties
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijg om en om een gamba, biefstukblokje en een laurierblaadje aan een stokje. Bestrijk de spiezen met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de spiezen in 3 minuten bruin, de biefstuk mag vanbinnen nog rosé zijn.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
0 gamba's
0 biefstukken
0 laurierblaadjes
0 olijfolie
Dit heb je nodig
satéstokjes