Verwarm de oven voor op 230 °C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt samen met de Italiaanse kruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Verdeel de pizzabodems over 2 ovenroosters. Verdeel hierover de plakjes tomaat, het gehakt en de kaas erover. Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin en gaar.
Snelle pizza met gehakt
Pizza sneller dan snel: met maar 5 ingrediënten zó gepiept.
- combinatietipLekker met een tomatensalade. Kijk op ah.nl/allerhande voor receptinspiratie.
- serveertipLekker met vers basilicum.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Snelle pizza met gehakt
Pizza sneller dan snel: met maar 5 ingrediënten zó gepiept.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD130874_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
885 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 230 °C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt samen met de Italiaanse kruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Verdeel de pizzabodems over 2 ovenroosters. Verdeel hierover de plakjes tomaat, het gehakt en de kaas erover. Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:Lekker met een tomatensalade. Kijk op ah.nl/allerhande voor receptinspiratie.
serveertip:Lekker met vers basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g rundergehakt
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
380 g tastytom-trostomaten
4 pizzabodems tomaat
150 g geraspte kaas voor pizza
Dit heb je nodig
ovenrooster