Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 2-3 min. meekoken. Leg intussen enkele spinazieblaadjes op elkaar, rol ze samen strak op en snijd ze met een scherp mesje in ragfijne reepjes. Snijd de rest van de blaadjes op dezelfde wijze. Verdeel de spinaziereepjes over 4 borden en schenk hierop de bouillon.
- algemeenEten er geen kinderen mee? De soep wordt extra lekker met een scheut droge witte wijn.
Citroenbouillon met gevulde pasta
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004296_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 2-3 min. meekoken. Leg intussen enkele spinazieblaadjes op elkaar, rol ze samen strak op en snijd ze met een scherp mesje in ragfijne reepjes. Snijd de rest van de blaadjes op dezelfde wijze. Verdeel de spinaziereepjes over 4 borden en schenk hierop de bouillon.
algemeen:Eten er geen kinderen mee? De soep wordt extra lekker met een scheut droge witte wijn.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 l kippenbouillon
½ tl gedroogde salie
3 el citroensap
1 pakje perline
25 g verse spinazie