Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika

751 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Courgette schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en courgette en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, groenten en schijfjes citroen serveren.

Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig