Roer de tijm door de uisnippers. Bestrijk een gourmetpannetje met olie en verhit het op het gourmetstel. Bak 2 à 3 reepjes biefstuk rondom bruin. Voeg na 1 minuut een theelepel rode-uisnippers toe en 4-6 stukjes champignons. Bak mee tot het begint te kleuren en breng op smaak met zout en peper.
Biefstuk met champignons
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004462_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
6 personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer de tijm door de uisnippers. Bestrijk een gourmetpannetje met olie en verhit het op het gourmetstel. Bak 2 à 3 reepjes biefstuk rondom bruin. Voeg na 1 minuut een theelepel rode-uisnippers toe en 4-6 stukjes champignons. Bak mee tot het begint te kleuren en breng op smaak met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 theelepel tijm
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
600 g biefstuk
100 g kastanjechampignons
Dit heb je nodig
gourmetstel