Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Move over ham en kaas! Vandaag roerbakken we witlof met champi's en tijm.

100 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Haal de bladeren los, was en droog ze. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook, de champignons en de tijm toe en bak 3 min. mee. Voeg het witlof en de balsamicoazijn toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Move over ham en kaas! Vandaag roerbakken we witlof met champi's en tijm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig