Kook de aardappelschijfjes 10 min. voor. Roer ondertussen de peterselie door het ei. Bestrijk de gourmetpannetjes met olie en verhit ze op het gourmetstel. Schep in elk pannetje 1 el aardappelschijfjes en 1 tl spekblokjes. Bak tot alles mooi bruin begint te kleuren. Giet een klein scheutje van het eimengsel in het gourmetpannetje, laat stollen en breng op smaak met (versgemalen) peper.
Aardappelschijfjes met spek en ei
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004461_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
6 personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes 10 min. voor. Roer ondertussen de peterselie door het ei. Bestrijk de gourmetpannetjes met olie en verhit ze op het gourmetstel. Schep in elk pannetje 1 el aardappelschijfjes en 1 tl spekblokjes. Bak tot alles mooi bruin begint te kleuren. Giet een klein scheutje van het eimengsel in het gourmetpannetje, laat stollen en breng op smaak met (versgemalen) peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 zak aardappelschijfjes
2 eetlepels verse peterselie
2 eieren
100 g bakbacon
2 el zonnebloemolie
Dit heb je nodig
gourmetstel