Mosselen met spek en Hollandse groenten

655 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Spek in stukjes snijden. Mosselen wassen. In grote pan 2 el olie verhitten en spek even uitbakken. Prei, knoflook en roerbakmix toevoegen en 5 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en aardappelpartjes in 12 minuten gaar en bruin bakken. Mosselen en 300 ml water aan pan met groenten toevoegen. Mosselen 6 tot 8 min. koken tot ze openstaan, af en toe omschudden. Dichte schelpen verwijderen. Mosselen en groenten in schaal scheppen. Met krieltjes serveren. Lekker met mayonaise.

Gerelateerde recepten

Mosselen met spek en Hollandse groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig