Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.
Kippenragout met champignons en bosuitjes
hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g wilde en witte rijst
5 el olijfolie
1 el azijn
1 zak gemengde ijsbergsla
400 g champignons
3 bosuitjes
1 blik kippenragout