Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.
Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013445_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g kabeljauwfilet
2 dozen pofaardappels met yoghurt-knoflooksaus
2 grote uien
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak grofgesneden wokgroenten