Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan margarine verhitten en worstjes bruin en gaar bakken. In steelpan 200 ml water koken. Al roerend met garde sauspoeder erdoor mengen tot saus gebonden is. Saus 2 min. zachtjes laten doorkoken. Tomaten wassen en 1 min. met saus meewarmen. Broccoli door saus met tomaten scheppen. Met rijst en worst serveren.
Notenrijst met groenten in kruidensaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013461_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan margarine verhitten en worstjes bruin en gaar bakken. In steelpan 200 ml water koken. Al roerend met garde sauspoeder erdoor mengen tot saus gebonden is. Saus 2 min. zachtjes laten doorkoken. Tomaten wassen en 1 min. met saus meewarmen. Broccoli door saus met tomaten scheppen. Met rijst en worst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak rijst
600 g broccoli
2 eetlepels vloeibare margarine
1 schaal chipolataworstjes
30 g mix voor groentesaus
1 bakje cherrytomaten