Aardappels schoonboenen en in ca. 20 minuten met schil gaarkoken. Groente schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Groente ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken. In koekenpan helft van boter verhitten. Kalfsoesters in ca. 6 minuten rosé bakken. Halverwege keren. Intussen in wok rest van boter verhitten en groente nog ca. 5 minuten roerbakken. Groentesaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Saus door groente scheppen. Kalfsoesters bestrooien met zout en peper. Serveren met aardappels en gemengde groente.
Kalfsoester met bloemkool en broccoli
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012004_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en in ca. 20 minuten met schil gaarkoken. Groente schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Groente ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken. In koekenpan helft van boter verhitten. Kalfsoesters in ca. 6 minuten rosé bakken. Halverwege keren. Intussen in wok rest van boter verhitten en groente nog ca. 5 minuten roerbakken. Groentesaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Saus door groente scheppen. Kalfsoesters bestrooien met zout en peper. Serveren met aardappels en gemengde groente.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kilo aardappels
400 g broccoli
½ bloemkool
6 eetlepels boter of margarine
4 kalfsoesters
30 g mix voor groentesaus
Dit heb je nodig
wok