Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.
Aardappellasagne met maïs
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013521_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
1 ui
2 eetlepels olie
1 schaaltje rundergehakt
1 blik maïskorrels
1 pakje gezeefde tomaten
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 duopak aardappelschijfjes
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet