Mihoen volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en af laten koelen. Limoen raspen en uitpersen. Sla in smalle reepjes snijden. Limoenrasp, -sap, ketjap, zout, peper en olie in grote kom mengen. Mihoen, sla, garnalen en helft van alfalfa toevoegen, goed omscheppen. In vier grote kommen scheppen, bestrooien met rest van alfalfa.
Noedelsalade met garnalen en alfalfa
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013529_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
319 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en af laten koelen. Limoen raspen en uitpersen. Sla in smalle reepjes snijden. Limoenrasp, -sap, ketjap, zout, peper en olie in grote kom mengen. Mihoen, sla, garnalen en helft van alfalfa toevoegen, goed omscheppen. In vier grote kommen scheppen, bestrooien met rest van alfalfa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g mihoen
1 limoen
1 kropje ijsbergsla
6 eetlepels ketjap
1 theelepel sesamolie
1 bakje roze garnalen
1 doosje alfalfa