Pindasoep met alfalfa en garnalen

415 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In wok olie verhitten en groenten 3-4 min. roerbakken. Sambal 1 min. meebakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen. 1 1/4 liter water erbij schenken. Pindakaas toevoegen en al roerend laten oplossen. Pindasoep 5 min. zachtjes verwarmen en op smaak brengen met ketjap en citroensap. Soep in grote wijde kommen scheppen. In midden flinke pluk alfalfa leggen. Garnalen en koriander erover verdelen. Lekker met kroepoek en stokbrood.

  • algemeenDeze soep wordt krachtiger en kruidiger van smaak als u de pindakaas vervangt door pasta van pindasaus.

Gerelateerde recepten

Pindasoep met alfalfa en garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig