Pasta met kip en spinazie

Met maar weinig ingrediënten maak je deze simpele maar oh zo lekkere pasta. Daar maak je niet alleen jezelf, maar ook je gasten blij mee.

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af.

  2. Halveer ondertussen de olijven. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kipfilet in stukjes.

  3. Verhit de olie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en bak de plakjes knoflook in 2 min. lichtbruin. Schep zonder olie uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breng eventueel op smaak met zout.

  4. Voeg de olijven, gerookte kipfiletreepjes en spinazie aan de pan toe en roerbak 3 min.

  5. Voeg de zuivelspread en fusilli toe en schep om, laat iets inkoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  6. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de gebakken knoflook.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gerelateerde recepten

Pasta met kip en spinazie

Met maar weinig ingrediënten maak je deze simpele maar oh zo lekkere pasta. Daar maak je niet alleen jezelf, maar ook je gasten blij mee.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig