Snijd de sinaasappels doormidden en steek er de kruidnagels in. Schenk de wijn in een pan en breng hem met de sinaasappels, de kaneelstokjes, de suiker en de koriander tegen de kook aan. Laat op heel laag vuur - liefst op een warmhoudplaatje - minstens 1 uur trekken. Serveer de warme wijn in glazen.
- algemeenZonder alcohol? Vervang de wijn door rodedruivensap en laat de rietsuiker uit het recept.
Warme bisschopswijn
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004971_220x162_JPG.jpg)
4 personen
230 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de sinaasappels doormidden en steek er de kruidnagels in. Schenk de wijn in een pan en breng hem met de sinaasappels, de kaneelstokjes, de suiker en de koriander tegen de kook aan. Laat op heel laag vuur - liefst op een warmhoudplaatje - minstens 1 uur trekken. Serveer de warme wijn in glazen.
algemeen:Zonder alcohol? Vervang de wijn door rodedruivensap en laat de rietsuiker uit het recept.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sinaasappels
5 kruidnagels
1 fles rode wijn
2 kaneelstokjes
75 g rietsuiker
1 mespunt gemalen koriander (ketoembar)