Jägertee

Jägertee warmt je zo weer op na een ijskoude dag dankzij de kruidige warme smaken van kaneel en kruidnagel. Bonus: extra punch dankzij rum en een rode wijn!

175 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng in een pan 400 ml water met de wijn en de rum langzaam tot tegen het kookpunt. Spoel een schone theepot om met heet water en stop het kaneelstokje, de thee, de kruidnagels en de sinaasappelschil in de theepot.

  2. Schenk het hete water-wijnmengsel op en laat de Jägertee ca. 6 min. op een theelichtje of onder de theemuts trekken. Schenk de thee door een zeefje in grote mokken. Zoet de thee naar smaak met bruine kandij of suiker.

Jägertee

Jägertee warmt je zo weer op na een ijskoude dag dankzij de kruidige warme smaken van kaneel en kruidnagel. Bonus: extra punch dankzij rum en een rode wijn!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig