Snijd 1 banaan met schil in 8 plakjes en rijg aan elke satéprikker 2 plakjes. Pel de rest van de bananen en doe in de blender. Voeg de kokosmelk, rum en het ananassap toe en laat 1 min. draaien. Verdeel over de glazen en versier met de prikkers en parasolletjes.
- algemeenSprenkel wat citroensap over de plakjes banaan om te voorkomen dat ze bruin worden.
- algemeenIJskoud alcoholvrij? Laat de rum weg en voeg 10 ijsblokjes toe voordat u de blender aanzet.
Banana colada
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008414_220x162_JPG.jpg)
4 personen
285 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 1 banaan met schil in 8 plakjes en rijg aan elke satéprikker 2 plakjes. Pel de rest van de bananen en doe in de blender. Voeg de kokosmelk, rum en het ananassap toe en laat 1 min. draaien. Verdeel over de glazen en versier met de prikkers en parasolletjes.
algemeen:Sprenkel wat citroensap over de plakjes banaan om te voorkomen dat ze bruin worden.
algemeen:IJskoud alcoholvrij? Laat de rum weg en voeg 10 ijsblokjes toe voordat u de blender aanzet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 bananen
1 pakje kokosmelk
100 ml bruine rum
300 ml ananassap
Dit heb je nodig
satéprikkers, blender, 4 parasolletjes, 4 (melk)glazen